Kollektion: Kommende kurser og events
-
Torsdag d. 15. januar 2026 - Efterfødselskroppen: Mad og omsorg - Line Bak og Marie Hertz
Normalpris 350,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 350,00 DKK -
January 29th, 2026 – Thursday Workshop; Fermentation for Beginners (English)
Normalpris 450,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 450,00 DKK -
1.februar & 8.februar 2026 - Skrivekursus - Mennesker og landskab med Andrea Fjorside Pontoppidan
Normalpris 1.250,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 1.250,00 DKK -
d.19.februar 2026, Torsdagskursus: Kimchi, kraut og vildfermentering om vinteren
Normalpris 350,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 350,00 DKKUdsolgt -
26.februar 2025, Torsdagskursus: Kondimenter - mere smag i det grønne køkken - vinter
Normalpris 450,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 450,00 DKK -
Monday, March 2nd 2026 Course: Seasonal Danish Produce for Professional Kitchens (English)
Normalpris 1.200,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 1.200,00 DKK -
22. marts 2026 - Børn, mad og omsorg -Line Bak og Marie Hertz
Normalpris 350,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 350,00 DKK -
12.April 2026 Søndagskursus - Naturlig mad - rent og enkelt
Normalpris 450,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 450,00 DKK -
4.juni 2026 Torsdagskursus: Kombucha på urter og sensommerblomster
Normalpris 250,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 250,00 DKK -
Monday, June 15nd 2026 Course: Seasonal Danish Produce for Professional Kitchens (English)
Normalpris 1.200,00 DKKNormalprisStykpris / pr.Udsalgspris 1.200,00 DKK




