Catering og private dining
Enkelt mad lavet på gode råvare året rundt
Marie Hertz og hendes hold laver i Culina.Hs køkken mad til helt særlige events og private dining oplevelser.
Se mere af Maries mad her
Alle råvarer er som minimum økologiske eller ansvarligt dyrket, langt overvejende danske, og om muligt købt direkte af producenterne. Mad og serveringer er enkle, med elementer af kød, fisk og skaldyr når det ønskes og giver mening i forhold til sæson og ansvarlighed. Serveringerne anrettes gerne på Culina.Hs egne smukke fade og tallerkner.
Marie har stor erfaring med at planlægge mad til bryllupper og formidlende events og middage. For Marie er forbindelsen til naturen, råvarernes kvalitet, smag og det personlige værtskab afgørende. Alle events, middage og arrangementer er derfor individuel tilpasset, formet af drømme, ønsker og behov, og menuen er altid sat ud fra sæsonen og enkelt køkkenhåndværk.
Marie samarbejder også på B2B-basis, og har igennem mange år bidraget til foreksempel 3days of Design, CPH Fashion Week og Fair, Bloom, Roskilde Festival, Copenhagen Cooking, diverse lanceringer og presseevents etc.
Kontakt mariehertz@culinah.dk for nærmere dialog.