Om Culina.H
Culina.H formidler viden og praksis, der forstærker naturforbindelsen- og naturforståelsen igennem nydelsesfuldt mad.
Culina.H står for Culina Hortus, som betyder køkkenhave på latin. Culina.H er stiftet af kok og underviser Marie Hertz. Marie har arbejdet med råvarer, mad og naturforbindelse i de sidste 15 år. Hun har tidligere være medstifter i rådgivningsbureauet og frø-brandet SLOW/FRØ, drevet Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg, samt været medstifter og køkkenchef på gårdrestauranten Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde.
Ved siden af Culina.H underviser Marie fast som gæstelære på Suhrs Højskole i København og på Hotel- og Restaurationsskolen i Valby
Tilmeld dig Maries månedsbreve her
Madskolen
Culina.H formidler viden og praksis omkring naturforbindelse, mad og køkkenliv. Gennem viden om natur, jord-, sæson- og råvarelære, færdighedstræning og smagninger er kurserne sammensat på en måde, så deltagerne kan tage ny viden i brug med det samme – opløftet og inspireret.
Find aktuelle kurser og foredrag her
Culina.H og Marie Hertz tilbyder også rådgivning og B2B-samarbejder med institutioner, virksomheder m.v.
Butik
Culina.Hs lbutik – både online og fysisk – supplerer madskolen med et voksende udvalg af relevant dansk og international litteratur, et mindre sortiment af spiselige og drikkelige produkter.
Culina.H forhandler desuden starterkulturer, kombuchaer og rene vine fra et udvalg af kvindelige producenter.
Skole og butik ligger på Søndre Fasanvej 47, Frederiksberg.
Køkkenet
Culina.H og Marie Hertz laver mad til private arrangementer, events og særlige begivenheder.
Læs mere om Culina.Hs catering og private dining her
