Om Culina.H

Culina.H er en formidlende madskole og køkkenbutik på Frederiksberg

Culina.H står for Culina Hortus, som betyder køkken have på latin. Culina.H er stiftet af kok og underviser Marie Hertz, der også skriver månedsbrevene. Marie Hertz har arbejdet med mad, råvare og naturforbindelse i de sidste 15 år og har tidligere stiftet SLOW og drevet det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg samt gårdrestauranten Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde. Ved siden af Culina.H er Marie Hertz tilknyttet som gæsteunderviser på Suhrs Højskole og Hotel- og Restaurationsskolen i Valby.

Tilmeld dig månedsbrevet her.

Madskole

Culina.H formidler viden og praksis omkring naturforbindelse, mad og køkkenliv. Gennem naturforståelse, jord- sæson- og råvarelære, kulinarisk færdighedstræning, smagninger og fortællinger er kurser, foredrag og forløb i Culina.H designet med henblik på, at deltagerne kan tage ny viden med hjem og bruge den med det samme, opløftet og inspireret.

Torsdagskurset er et fast format. Kurserne afholdes altid om torsdagen fra 16.30 til 18.00.

Kurset "Sæson" afholdes 4 gange om året – én gang for hver årstid: vinter, forår, sommer og efterår. På dette kursus bliver alle sæsonerne introduceret – både hvad der sker i jorden, hvilke grøntsager der er oplagte at spise, samt hvad der kan præserveres.

Derudover er der løbende særarrangementer, talks, foredrag, smagninger m.v.

Find aktuelle kurser og foredrag her

Culina.H tilbyder indhold og B2B-samarbejde med institutioner, virksomheder m.v.

Køkkenbuik

Culina.H’s lille køkkenbutik, som både findes online og fysisk, supplerer madskolen med et udvalg af relevant dansk og international litteratur, et voksende sortiment af spiselige og drikkelige produkter, køkkenredskaber og remedier – herunder en kollektion af tilsmagningskomponenter, der løfter det grønne hverdagskøkken og bidrager til mere nydelse og tilfredshed. Culina.H forhandler derudover starterkulturer, forskellige kombuchaer og rene vine fra et udvalg af kvindelige producenter.

Skole og butik ligger på Søndre Fasanvej 47, Frederiksberg

Find shoppen her


Køkkenet

Culina.H og Marie Hertz laver mad til private arrangementer, events og særlige begivenheder

læs mere om køkkenet her


Er du interesseret i et særligt emne inden for natur, mad og mennesker, eller ønsker du at samarbejde med Culina.H, så tag endelig kontakt på kontakt@culinah.dk