Om Culina.H

Culina.H står for Culina Hortus, som betyder køkkenhave på latin. Culina.H er stiftet af kok og underviser Marie Hertz, der også skriver månedsbrevene. Marie har arbejdet med mad, råvarer og naturforbindelse i de sidste 15 år og har tidligere stiftet SLOW, drevet Det Økologiske Inspirationshus på Frederiksberg samt gårdrestauranten Birkemosegaard Køkken på Sjællands Odde. Ved siden af Culina.H underviser Marie som gæstlære på Suhrs Højskole og Hotel- og Restaurationsskolen i Valby

Tilmeld dig månedsbrevet her


Madskolen

Culina.H formidler viden og praksis omkring naturforbindelse, mad og køkkenliv. Gennem naturforståelse, jord-, sæson- og råvarelære, kulinarisk færdighedstræning, smagninger og fortællinger er kurser, foredrag og forløb designet med henblik på, at deltagerne kan tage ny viden med hjem – opløftet og inspireret.

Find aktuelle kurser og foredrag her

Culina.H tilbyder også indhold, rådgivning og B2B-samarbejder med institutioner, virksomheder m.v.


Køkkenbutikken

Culina.Hs lille køkkenbutik – både online og fysisk – supplerer madskolen med et udvalg af relevant dansk og international litteratur, et voksende sortiment af spiselige og drikkelige produkter, køkkenredskaber og remedier. Her finder du også en kollektion af tilsmagningskomponenter, der løfter det grønne hverdagskøkken og bidrager til mere nydelse og tilfredshed.

Culina.H forhandler desuden starterkulturer, forskellige kombuchaer og rene vine fra et udvalg af kvindelige producenter.

Skole og butik ligger på Søndre Fasanvej 47, Frederiksberg.

Find shoppen her


Køkkenet

Culina.H og Marie Hertz laver mad til private arrangementer, events og særlige begivenheder.

[Læs mere om køkkenet her.]

Er du interesseret i et særligt emne inden for natur, mad og mennesker – eller ønsker du at samarbejde med Culina.H – så skriv til kontakt@culinah.dk