B2B
Undervisning, kurser og rådgivning
Marie Hertz, indehaver af Culina.H, udvikler kulinariske kurser, undervisnings- og rådgivningsforløb med fokus på omstilling i køkkenet, grøn gastronomi, udtryk, værtskab, velsmag, sæsonlære, menuplanlægning og producentsamarbejde.
Læs mere om Culina.Hs catering og private dining – også for virksomheder – her.
Forløb, rådgivning og arrangementer kan finde sted i Culina.Hs egne lokaler på Frederiksberg med plads til op til 25 deltagere (til talks, foredrag, smagninger m.m.), eller på større lokationer på Midtsjælland med mulighed for hands-on workshops, middag og overnatning for op til 60 deltagere.
Kurser kan planlægges med eller uden forplejning. Derudover tilbydes undervisning, forløb og rådgivning “on location” hos virksomheder, institutioner og organisationer i hele Danmark.
Kontakt mariehertz@culinah.dk for nærmere information
Tlf. 40 51 53 76